Pressemeddelelse

 

PRESSEMEDDELELSE.

Gammel-elev fest den 22. november i Fritidscenteret. Har du kontaktet dine gamle klassekammerater ? 

Da initiativtagerne bag 100 års jubilæet for den gule bygning satte sig sammen i august, blev de enige om at overskriften for arrangementet skulle være: Kom og hold en ekstra julefrokost sammen med dine gamle klassekammerater.

Hvis det skulle være et skolejubilæum, skulle det være Vildbjerg skole, der holdt 100 års jubilæum. Men som Skoleleder Vestenaa gjorde opmærksom på, så er Vildbjerg skole ikke 100 år, men snarere omkring 250 år, da skole i Vildbjerg daterer sig til omkring 1742.

 Hvis det skulle være et rigtigt elevjubilæum, så skulle der etableres et udvalg, som kunne sende besked ud og udnævne en ambassadør for hver årgang for på den måde få kontakt til alle tidligere elever på Vildbjerg Skole. Og det måtte man i initiativgruppen erkende, at der ikke var tid til.

For initiativtagerne var det vigtigt at markere, at den bygning de havde gået i skole i, nu havde fungeret som skole i 100 år. Også at give tidligere elever en chance for at komme til Vildbjerg og se, hvad byen har udviklet sig til – og ikke mindst muligheden for at se den nye skole i Vildbjerg. At kunne vise en skole, som ved byggeriet endnu engang viste, at Vildbjerg ikke er bange for at kaste sig ud i nye og uprøvede områder.

Gennem den seneste måned har der været pressemeddelelser i de lokale aviser og annonce i Lokalavisen i sidste uge og igen i denne uge, hvoraf program og tilmelding fremgår. På facebook er der aktivitet i forskellige grupper, hvor primært dem fra ca. 50 år og nedefter sørger for at udbrede kendskabet til jubilæet. Derudover er der ved at blive lavet en hjemmeside www.vildbjerggamleskole.dk, hvor alle tilmeldingerne vil blive lagt ind efter fødselsår, for at man kan orientere sig om, hvem der er tilmeldt.

Vi ved at flere allerede har taget initiativ til at kontakte sine gamle klassekammerater, men vi vil gerne opfordre mange flere i Vildbjerg til at tage kontakt. Det vil være den bedste måde at få udbredt kendskabet til festen.’ Udtaler Kristian Mosekjær, som har været med til at sætte gang i arrangementet. Ikke mindst for den ældre del af de gamle elever er det vigtigt, at kendskabet til elevfesten bliver udbredt gennem almindelig ’gammeldags’ kontakt som breve og telefon, da ikke alle her bruger hjemmeside og mail.

På hjemmesiden for den nye Vildbjerg Borgerforening har Mads Lindvig lagt en indbydelse med program mv. i en fil, som kan downloades og bruges til at sende ud.

For netop at give alle mulighed for at kunne tilmelde sig, er det nu besluttet at fristen for tilmelding udskydes til den 8. november.